Gå til hovedindholdet

Ind/udmeldelse Fanø Skole

Indskrivning til 0.klasseIndskrivning klip

Indskrivning af elever til børnehaveklasse skal ske digitalt via Fanø Kommunes hjemmeside.  LINK til skoleindskrivning.
Indskrivningen er åben fra omkring 1. marts titil 1. august. I maj afholdes det årlige skolestarts-arrangement.

Indmeldelse (skoleskift) til 1. - 9. klasse

Er du tilflytter, eller har du et barn, der af andre grunde ønsker at starte på Fanø Skole, vil dit barn naturligvis være meget velkommen.

Skoleskift klipKontakt skolens ledelse på mail eller telefon, så du sammen med skolen kan finde frem til den bedst mulige skolestart.

Indmeldelse af elever, som har gået på en anden skole først, skal ske digitalt via Borger.dk LINK til skoleskift.

Indmeldelse 10.klasse

Optagelse i 10.klasse på Fanø Skole sker gennem www.optagelse.dk. Vi optager både elever fra Fanø og fra Esbjerg/omegn.
Nye elever vil få en samtale inden den endelige optagelse.
Læs mere om vores tilbud om 10.klasse LINK

Udmeldelse

Man kan udmelde sit barn på mail eller telefon til skolens ledelse.
Husk også at melde barnet ud af SFO på borger.dk