Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Nyhedsgalleri

Fanø Skole

Fanø Skole

Fanø Skole har deltaget i to VerVad forløb, hvor henholdsvis en og to klasser har arbejdet med et verdensmål.
Onsdag d. 21. oktober 2020 blev der holdt en høring på Christiansborg om ”Skoler og virksomheder sammen om verdensmålene”. Vi blev inviteret til at deltage, men kun med et begrænset antal elever grundet corona-situationen. Fra 7B deltog Ivy og Peter, fra 5A var Casper og Nova og fra 5B deltog Nanna og Mathias.
Medfølgende lærer var Benny Schmidt.
Fanø Skole

På Fanø Skole har vi stort fokus på vores lokale kultur og natur. Det var derfor naturligt for os at gå med i projekt VerVad, som er sat i søen af pyskolog, kunstner, eventmager m.m. Gert Barslund og vores naturvejleder Marco Brodde. VerVad tager fat i de 17 verdensmål og gør dem nærværende og håndterbare for eleverne, og det foregår i et samarbejde mellem skole, virksomheder og kunstnere.
Fanø Skole

Fra talerstolen i fællessalen fortalte eleverne om projektet, verdensmålene og deres udbytte af forløbet foran bl.a. Anders Kronborg, Ulla Tørnæs og Jesper Frost Rasmussen, og efter hver fremlæggelse modtog eleverne bifald fra salen.
Efter 2 timer med oplæg og debat viste Anders Kronborg eleverne selve Folketingssalen, inden de trætte kunne rejse tilbage til Fanø.  

 

Kend din Ø

På Fanø Skole er et af valgfagsholdene for 6. årgang " Kend din Ø", hvor vi går, cykler og sejler på og omkring Fanø. Vi lærer øens natur og historie at kende, og vi lærer at være ude.   
Kend din Ø

Mandag d. 2 marts 2020 tog vi ud til Fiskesøen, hvor et par af eleverne fangede en regnbueørred. Tusinde tak til Hanne fra Danibo for den flotte fisk.
Kend din Ø

Tak til Knud Bjerg, som er forælder til et par af eleverne. Han er ekspert i at håndtere fiske, så han hjælp med at fange en fisk og partere den.

 

Kend din Ø

Vi er ofte afsted i flere timer, så derfor laver vi tit varm kakao, pandekager og andet godt ude i nature. Det er eleverne, som står for det, så de lærer at håndtere bål, trangiaer og KellyKettles. Vi kørte til bålpladsen ved den gamle efterskole, hvor eleverne tilberedte grøntsager og fiks. Efter tilpas lang tid over gløderne kunne eleverne nyde et velfortjent måltid. Mums!